Βάζετε τα τριµµένα τυριά σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε τη φέτα λιωµένη µε πιρούνι, το ανθότυρο, λίγο πιπέρι και τα ανακατεύετε.
Αλείφετε ένα ταψί Νο 30 µε βούτυρο και στρώνετε τέσσερα φύλλα, αλείφοντάς τα ένα ένα µε βούτυρο. Στρώνετε το πέµπτο φύλλο, απλώνετε ένα µέρος από το µείγµα τυριών, στρώνετε το έκτο φύλλο, πάλι τυριά, το έβδοµο φύλλο και τα τελευταία τυριά. Συνεχίζετε µε τα υπόλοιπα φύλλα, αλείφοντάς τα µε βούτυρο. Κόβετε τα φύλλα που εξέχουν και γυρίζετε τα υπόλοιπα προς τα µέσα.
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά, ρίχνετε το γάλα και την κρέµα γάλακτος. Χαράζετε την πίτα σε κοµµάτια µέχρι κάτω και την περιχύνετε µε το µείγµα. Την αφήνετε για 30 λεπτά και την ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς για 45 λεπτά, µέχρι να ροδίσει. Αφήνετε να κρυώσει και τη σερβίρετε.
- Αντί για κρέµα γάλακτος µπορείτε να χρησιµοποιήσετε μισό φλιτζάνι γιαούρτι.