X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Το φιλέτο μπακαλιάρου του Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.

Το φιλέτο μπακαλιάρου του Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.

  • Πλύνετε και καθαρίστε τα λαχανικά. Κόψτε τα όλα σε µικρά κυβάκια (περίπου µισό εκατοστό).

 

  • Βάλτε ένα τηγάνι σε µέτρια φωτιά και ξεκινώντας µε το κρεµµύδι, σοτάρετε τα λαχανικά µέχρι να µαραθούν.

 

  • Προσθέστε την ντοµάτα και ¼ ποτηριού νερό. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά και προσθέστε τον δυόσµο ψιλοκοµµένο.

 

 

  • Αφήστε το ψάρι για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί» και σερβίρετε µε γιαούρτι και λεµόνι. 

 

Κόστος συνταγής: 10€ 

 

Στο τηλεοπτικό περιοδικό

που κυκλοφόρησε σήμερα 27/06 στην επαρχία και αύριο 28/06 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!

Κάποιες από αυτές; *Τραγανά τηγανητά κρεμμύδια *Ψωμί με φρέσκα μυρωδικά *Σαλάτα με ψητή μαραθόριζα, ντοματίνια & θυμάρι *Καλοκαιρινή πατατοσαλάτα *Ελληνική σαλάτα με ψητές πιπεριές *Ψητά καλαμάρια με σάλτσα ντομάτας & κολοκυθάκια *Χυλοπίτες με μοσχάρι ραγού & φρέσκο θυμάρι *Ξιφίας με σαλάτα φρέσκιας ντομάτας *Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου, μοσχολέμονο & δεντρολίβανο *Κουνέλι με πράσινα φασολάκια *Αρνάκι με αγκινάρες & ελιές *Σπαγγέτι με ντομάτα, ρόκα, προσούτο & μοτσαρέλα *Ψητά ροδάκινα με αμαρέτο & κρεμ φρες *Γρανίτα ακτινίδιο με λικέρ μαστίχα *Μπράουνις με μούρα & φουντούκια. 

  

Μόνο στο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)