counter

Το φιλέτο μπακαλιάρου του Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.

Το φιλέτο μπακαλιάρου του Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.
Το φιλέτο μπακαλιάρου του Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.

  • Πλύνετε και καθαρίστε τα λαχανικά. Κόψτε τα όλα σε µικρά κυβάκια (περίπου µισό εκατοστό).

 

  • Βάλτε ένα τηγάνι σε µέτρια φωτιά και ξεκινώντας µε το κρεµµύδι, σοτάρετε τα λαχανικά µέχρι να µαραθούν.

 

  • Προσθέστε την ντοµάτα και ¼ ποτηριού νερό. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά και προσθέστε τον δυόσµο ψιλοκοµµένο.

 

 

  • Αφήστε το ψάρι για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί» και σερβίρετε µε γιαούρτι και λεµόνι. 

 

Κόστος συνταγής: 10€ 

 

Στο τηλεοπτικό περιοδικό MY tv logoπου κυκλοφόρησε σήμερα 27/06 στην επαρχία και αύριο 28/06 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!

Κάποιες από αυτές; *Τραγανά τηγανητά κρεμμύδια *Ψωμί με φρέσκα μυρωδικά *Σαλάτα με ψητή μαραθόριζα, ντοματίνια & θυμάρι *Καλοκαιρινή πατατοσαλάτα *Ελληνική σαλάτα με ψητές πιπεριές *Ψητά καλαμάρια με σάλτσα ντομάτας & κολοκυθάκια *Χυλοπίτες με μοσχάρι ραγού & φρέσκο θυμάρι *Ξιφίας με σαλάτα φρέσκιας ντομάτας *Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου, μοσχολέμονο & δεντρολίβανο *Κουνέλι με πράσινα φασολάκια *Αρνάκι με αγκινάρες & ελιές *Σπαγγέτι με ντομάτα, ρόκα, προσούτο & μοτσαρέλα *Ψητά ροδάκινα με αμαρέτο & κρεμ φρες *Γρανίτα ακτινίδιο με λικέρ μαστίχα *Μπράουνις με μούρα & φουντούκια. 

  

Μόνο στο MY tv logo

MY TV SYNTHESH

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR