«Σοτάρω τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν και τα αφήνω στην άκρη να κρυώσουν λίγο - το ίδιο κάνω με τα μανιτάρια και το μπέικον. Χτυπάω τα τρία αυγά σε ένα μπολ και προσθέτω στο τέλος την κρέμα γάλακτος. Στρώνω σε ταρτιέρα το φύλλο, βάζω τα πράσα, τα μανιτάρια και το μπέικον, στη συνέχεια το μείγμα με τα αυγά και την κρέμα και στο τέλος τα τυριά. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πρώτα για 20 λεπτά στην κάτω αντίσταση και μετά για άλλα 45 λεπτά στην πάνω και στην κάτω αντίσταση»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πασχαλινά τσουρέκια από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Πασχαλινά κουλουράκια με άρωμα τσουρέκι από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Πασχαλινό τσουρέκι πολίτικο με ίνες από τον Πέτρο Συρίγο
Μυδοπίλαφο από τη Γωγώ Δελογιάννη
Μπισκοτένια τάρτα λεμόνι από τον Πέτρο Συρίγο
Νηστίσιμο παστίτσιο από τη Γωγώ Δελογιάννη
MOST POPULAR
Νίκος Μουτσινάς: Με νέο look ο παρουσιαστής - Η αλλαγή στην εμφάνισή του
Λευτέρης Σουλτάτος: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον γιο του
Πάσχα 2024: Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε ένα από τα ωραιότερα ρούχα για απόψε το βράδυ
Γιάννης Κότσιρας: Αυτή είναι η σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά
Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου
Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις πασχαλινές της διακοπές - Ποζάρει με τα φυσικά της μαλλιά
Άννα Παναγιωτοπούλου: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για τον θάνατό της