X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Ταμπουλέ από τον Άκη Πετρετζίκη

Ταμπουλέ από τον Άκη Πετρετζίκη

Μουλιάζουμε για 15' το πλιγούρι σε αρκετό νερό ώστε να το καλύπτει.

Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τα κρεμμυδάκια.

Σουρώνουμε το πλιγούρι μέχρι να μείνουμε με υγρούς και όχι βρεγμένους σπόρους. 

Τους βάζουμε στο μπολ της σαλάτας με το αγγούρι και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.

Ανακατεύουμε προσεκτικά και αφήνουμε για μερικά λεπτά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)