X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Ταλιατέλες με μοσχάρι γάλακτος

Ταλιατέλες με μοσχάρι γάλακτος

1) Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό, χωρίς να σκεπάσουμε το σκεύος με το καπάκι, μέχρι να μαλακώσουν για 3'-4'. 

2) Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε.

3) Παράλληλα, ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου σε μια μεγάλη κατσαρόλα. 

4) Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μοσχάρι, μέχρι να πάρουν χρώμα. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι σε μια κατσαρόλα.

5) Σοτάρουμε τα μανιτάρια ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.

6) Βάζουμε πάλι το μοσχάρι στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το προσούτο, το φασκόμηλο, το ξίδι και τον ζωμό και μαγειρεύουμε. Όταν ετοιμαστεί, αναμειγνύουμε με τα ζυμαρικά μας
και σερβίρουμε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)