- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Βάζετε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα µεγάλο µπολ στα µικροκύµατα για 2 λεπτά στην πιο δυνατή σκάλα.
- Αφού λιώσει το βούτυρο, προσθέτετε τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά µε σπάτουλα και µετά τα αυγά και τη βανίλια. Στη συνέχεια βάζετε το αλεύρι ενσωµατώνοντάς το καλά στο µείγµα.
- Σε ένα ταψί βάζετε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλαϊνά. Ρίχνετε το µείγµα και ψήνετε στον φούρνο για 30-35 λεπτά.
- Το αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε κοµµάτια. Το διατηρείτε στο ψυγείο για µία εβδοµάδα, που σιγά µη µείνει τόσο!
Κόστος συνταγής: 5€
Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Άκη Πετρετζίκη στο που κυκλοφόρησε σήμερα 07/03 στην επαρχία και αύριο 08/03 κυκλοφορεί στην Αθήνα.
Κάποιες από αυτές; * Σούπα με καρότο & λεμόνι * Σούπα με πράσο & πατάτες * Γαριδοκεφτέδες * Η απόλυτη κις με μανιτάρια * Σαλάτα με κουνουπίδι * Σαλάτα με πορτοκάλι & αβοκάντο * Κοτόπουλο αλά κρεμ χωρίς κρέμα με ζυμαρικά * Γρήγορο κριθαρότο * Ριζότο με θαλασσινά * Αρωματικό ρολό με κιμά * Το πλούσιο κοτόπουλο του Άκη * Ψητό αρνί σε 30 λεπτά * Πικάντικο ποπκόρν * Κέικ σοκολάτας & μαύρης μπίρας * Τα τέλεια μπράουνις * Ψωμάκια με κανέλα & μαύρη ζάχαρη.
Μόνο στο
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)