Εκτέλεση
Για 4 άτομα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
Διαλύουμε το ζωμό σε χλιαρό νερό και μουλιάζουμε τη φρυγανιά ή το ψωμί. Σε λεκάνη ανακατεύουμε τον κιμά, τη φρυγανιά ή το ψωμί. Σε λεκάνη ανακατεύουμε τον κιμά, τη φρυγανιά ή το ψωμί, το κρεμμύδιτο αυγό, το μαϊντανό, το μπέικιν πάουντερ, το δυόσμο, το τυρί, το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο.
Προσοχή στο αλάτι γιατί ο ζωμός και το τυρί περιέχουν ήδη αλάτι.
Ζυμώνουμε το μίγμα του κιμά πάρα πολύ καλά και το βάζουμε στο ψυγείο. Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια, τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.
Απολαύστε τα πολύ ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)