Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε σαλάτα με κριθαράκι, λαχανικά και κρασοτύρι της Κω στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".
Συνταγή για σαλάτα με κριθαράκι, λαχανικά και κρασοτύρι της Κω - Υλικά:
- 500 γρ. κριθαράκι
- 200 γρ. Κρασοτύρι της Κω
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι
- 7-8 ντοματίνια
- Φρέσκο θυμάρι
- 2 κολοκυθάκια
- Αλάτι - Πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για σαλάτα με κριθαράκι, λαχανικά και κρασοτύρι της Κω:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)