Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι στην εκπομπή της ΕΡΤ Π.Ο.Π Μαγειρική.
Ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι - Υλικά:
- 1 λίτρο γάλα
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1/2 φλ. ρύζι Καρολίνα
- 1/2 φλ. μέλι
- 1 βανίλια
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.γ. κρόκο Κοζάνης
- Αλάτι
- Τριμμένα καρύδια & κανέλα για το σερβίρισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για το ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)