Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".
Πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας - Υλικά:
- 800 γρ. πέρκα
- 100 γρ. ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσια
- 300 γρ. ντομάτες
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2-3 κ.σ. μαϊντανό
- 80 ml λευκό κρασί
- Αλάτι πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Ο Νικόλας Σακελλαρίου μας έδεικε τη συνταγή για πέρκα με ντομάτα και κρούστα από ελιά Καλαμάτας:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)