X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Συνταγή για πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αβγά

Συνταγή για πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αβγά

Ένας θησαυρός από εξαιρετικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε και ένας δημιουργικός σεφ όπως ο Μανώλης Παπουτσάκης, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα!

Ο γνωστός σεφ μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση φτιάχνουν πεντανόστιμα πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αβγά.

Πεινερλί - Τα υλικά της συνταγής

  • 300 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • Νερό χλιαρό

Πεινερλί με κασέρι, παστουρμά και αβγά - Για τη γέμιση

  • 200 γρ. κασέρι
  • 100 γρ. παστουρμάς
  • 8 αβγά

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη συνταγή της ημέρας:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)