Ο Ανδρέας Λαγός έφτιαξε νιόκι με πατάτα και κόκκινη πιπεριά σε κρέμα από γραβιέρα Νάξου.
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες
- 4 πιπεριές κόκκινες
- 150-200 γρ. αλεύρι
- 1 αβγό
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κούπα γάλα
- 200 γρ. γραβιέρα Νάξου
- 1 κούπα κατίκι Δομοκού
- 1 κλωνάρι βασιλικό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη συνταγή του Ανδρέα Λαγού:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)