Ο blogger γαστρονομίας Τάσος Αντωνίου έφτιαξε κριθαράκι με γαρίδες στην εκπομπή ALPHA τώρα.
Κριθαράκι με γαρίδες - Υλικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (2 tbsp olive oil)
- 1/2 κρεμμύδι (1/2 onion)
- 1 σκελίδα σκόρδο (1 garlic clove)
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ (400 g. tinned tomato)
- Αλάτι και φρέσκο πιπέρι (Salt and fresh pepper)
- 300 γρ. κριθαράκι (300 g. orzo)
- 600 ml ζωμός λαχανικών (600 ml vegetable stock)
- Ξύσμα λεμονιού (Zest of a lemon)
- Χυμός λεμονιού (Lemon juice)
- 200 γρ. γαρίδες (200 g. shrimp)
- Μαϊντανός (Parsley)
Δείτε το ακόλουθο βίντεο τον Τάσο Αντωνίου να μας δείχνει τη συνταγή για το κριθαράκι με γαρίδες:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)