Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".
Κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού - Υλικά:
- 300 γρ. κουμ κουάτ Κέρκυρας
- 260 γρ. αλεύρι
- 250 ζάχαρη
- 80 γρ. βούτυρο
- 100 φρ. γιαούρτι
- 3 αβγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για κέικ με κουμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)