Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".
Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά - Υλικά:
- 600 γρ. Γραβιέρα Αγράφων
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
- 4 αβγά
- 250 γρ. βούτυρο
- 250 ml. γάλα
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες γαλοπούλα
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 πιπεριά κόκκινη
- Αλάτι - Πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)