counter

Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά

Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά
Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά

Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π Μαγειρική".

Συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά - Υλικά:

  • 600 γρ. Γραβιέρα Αγράφων
  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 4 αβγά
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 250 ml. γάλα
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες γαλοπούλα
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • Αλάτι - Πιπέρι

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για αλμυρό κέικ με Γραβιέρα Αγράφων, πιπεριές και αλλαντικά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR