- Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε την πιπερόριζα, το καρότο, το σέλινο, τα μανιτάρια, τις φύτρες και την πιπεριά για μερικά λεπτά.
- Προσθέτετε την σόγια σος, τον ντοματοπελτέ, συνεχίζετε το μαγείρεμα για μερικά λεπτά ακόμη, τραβάτε το τηγάνι από την φωτιά και αφήνετε τα υλικά να κρυώσουν.
- Εν τω μεταξύ κόβετε το φύλλο σε λωρίδες 8 εκ. και για κάθε Στρούντελ χρησιμοποιείτε τρία φύλλα αλειμμένα μεταξύ τους με βούτυρο.
- Βάζετε στην άκρη των φύλλων μια κουταλιά από το μείγμα και τυλίγεται σε ρολό κλείνοντας τις άκρες προς τα μέσα (για να μην χυθούν τα υλικά),
- Βάζετε τα Στρούντελ σε ταψί που το έχετε βουτυρώσει ελαφρά, με ένα πινέλο αλείφετε με τα χτυπημένα αβγά και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα για 20 λεπτά περίπου.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στοblogstonatmo.