- Ρίχνουµε σε ένα µπολ την πάστα ελιάς και τη µαγιονέζα και ανακατεύουµε πολύ καλά, προσθέτοντας, αν θέλουµε, λίγο ελαιόλαδο.
- Σερβίρουµε αµέσως αλείφοντας τη σάλτσα σε ελαφρώς φρυγανισµένες φέτες από ψωµί και τις διακοσµούµε µε ελιές Καλαµών.
Διατροφικό σχόλιο: Οι ελιές περιέχουν λίγους υδατάνθρακες και είναι πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, που κάνουν καλό στην καρδιά και στα αγγεία.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα.