- Ρίχνουµε σε ένα µπολ την πάστα ελιάς και τη µαγιονέζα και ανακατεύουµε πολύ καλά, προσθέτοντας, αν θέλουµε, λίγο ελαιόλαδο.
- Σερβίρουµε αµέσως αλείφοντας τη σάλτσα σε ελαφρώς φρυγανισµένες φέτες από ψωµί και τις διακοσµούµε µε ελιές Καλαµών.
Σύνολο ORAC ανά μερίδα: 462
Διατροφικό σχόλιο: Οι ελιές περιέχουν λίγους υδατάνθρακες και είναι πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, που κάνουν καλό στην καρδιά και στα αγγεία.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)