X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Σκαλοπίνια µε κρέµα γάλακτος και λευκό κρασί από την Έλενα Παπαβασιλείου

Σκαλοπίνια µε κρέµα γάλακτος και λευκό κρασί από την Έλενα Παπαβασιλείου

«Κόβω το ψαρονέφρι σε φιλετάκια και τα σοτάρω για περίπου πέντε λεπτά, σε δυνατή φωτιά. Προσθέτω το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Μετά τα σβήνω με λευκό κρασί και τα αφήνω να βράσουν για πέντε λεπτά. Αφού βγάλω τα φιλετάκια από το τηγάνι, ρίχνω την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω μέχρι να δέσει. Μόλις ετοιμαστεί η σος την περιχύνουμε στα φιλετάκια και σερβίρουμε με ρύζι»

Η συνταγή δημοσιεύτηκε στο ΟΚ! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)