Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε σαρδέλες παντρεμένες με αγουρέλαιο Χαλκιδικής και μυρωδικά στην εκπομπή της ΕΡΤ "Π.Ο.Π. Μαγειρική".
Σαρδέλες παντρεμένες με αγουρέλαιο και μυρωδικά - Υλικά:
- 1 κιλό σαρδέλες φιλεταρισμένες
- 100 γρ. πιπεριές τουρσί
- 100 γρ. ντομάτα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κ.σ. μαϊντανό
- Αγουρέλαιο Χαλκιδικής
- Ρίγανη
- Αλάτι - Πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου ο Νικόλας Σακελλαρίου μας δείχνει τη συνταγλη για σαρδέλες παντρεμένες με αγουρέλαιο Χαλκιδικής και μυρωδικά:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)