X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Σαλάτα με τόνο, μαύρες ελιές & πλιγούρι

Σαλάτα με τόνο, μαύρες ελιές & πλιγούρι

  • Βράζουµε για 5' το πλιγούρι σε άφθονο νερό. Το στραγγίζουµε καλά και το αφήνουµε να κρυώσει.

 

  • Ανακατεύουµε τον τόνο, τα κρεµµυδάκια, τις ελιές και την πράσινη πιπεριά.

 

  • Προσθέτουµε την πάστα ντοµάτας και τον χυµό λεµονιού και τα ρίχνουµε στο πλιγούρι. Το αδειάζουµε στο µπολ που θα σερβίρουµε. Προσθέτουµε τα υπόλοιπα υλικά.

 

  • Σερβίρουµε αµέσως ή αφήνουµε τη σαλάτα στο ψυγείο αν θέλουµε να τη φάµε αργότερα.

  

 

Σύνολο ORAC ανά μερίδα: 1.895

  

 

Διατροφικό σχόλιο: Το πλιγούρι αποτελεί εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και αυτή η σαλάτα προσφέρει σηµαντική ποσότητα φυτικών ινών (18 γραµµ.). Παρουσιάζει επίσης χαµηλό γλυκαιµικό δείκτη και για αυτόν τον λόγο συµβάλλει σηµαντικά στην εκπλήρωση του αισθήµατος του κορεσµού.

 

 

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)