Για 4 άτομα
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Λαδώστε ελαφρά μια σχάρα και βάλτε τις φέτες του ροδάκινου. Ψήστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατό γκριλ.
Σε ένα μεγάλο μπολ για σαλάτα, ανακατέψτε τα διάφορα φύλλα σαλάτας με τη φέτα, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, το κρεμμύδι, το δυόσμο και λίγο αλάτι.
Σερβίρετε τη σαλάτα σε τέσσερα πιάτα, τοποθετήστε επάνω τις φέτες ροδάκινου και τις φέτες bresaola και ρίξτε αρκετό χοντροκομμένο πιπέρι.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)