- Σε σαλατιέρα κόβουµε όλα τα παραπάνω υλικά µε τη σειρά που δίνονται, ξεκινώντας από το µαρούλι και αφήνοντας το σέλινο τελευταίο για να µπει πάνω από τη σος. Στο τέλος πασπαλίζουµε µε σουσάµι.
- Σηµείωση: Φτιάχνουµε τη σος µε µουστάρδα της επιλογής µας, όσο πικάντικη θέλουµε.
Σύνολο ORAC ανά μερίδα: 1.912
Διατροφικό σχόλιο: Μία σαλάτα που χαρακτηρίζεται από πληθώρα και ποικιλία θρεπτικών συστατικών! Βιταµίνες του συµπλέγµατος Β για ισχυρό νευρικό σύστηµα και βελτιωµένο µεταβολισµό, σίδηρος για πρόληψη της σιδηροπενικής αναιµίας, πρωτεΐνες υψηλές βιολογικής αξίας για ανθεκτικούς µυς και φυτικές ίνες για σωστή εντερική λειτουργία! Επιπλέον, τα λαχανικά ενισχύουν την υγεία της επιδερµίδας χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταµίνη C, που αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)