Ο Τίμος Ζαχαράτος έφτιαξε ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.
Ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού: Υλικά
- 500 γρ ριγκατόνι
- 300 γρ μανιτάρια άγρια
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 σκ σκόρδο
- 5 κρεμμύδια εσαλότ
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 150 ml λευκό κρασί
- 200 γρ παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Τίμο Ζαχαράτο να μας δείχνει τη συνταγή για ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)