- Σε κουζινομηχανή, στη μεσαία ταχύτητα, δουλεύετε μαζί όλα τα υλικά εκτός από τα φρέσκα φασολάκια και το σπορέλαιο. Το μείγμα θα πρέπει να γίνει λείο, χωρίς σβόλους και κάπως σφιχτό για να πλάθεται.
- Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ και ανακατεύετε με τα κομμένα φασολάκια.
- Ζεσταίνετε το σπορέλαιο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Πλάθετε με τα χέρια ή με κουτάλι το μείγμα σε μικρά κεφτεδάκια. Αν τα πλάσετε με τα χέρια, αλείφετε τα δάχτυλά σας με λίγο σπορέλαιο για να μην κολλάνε.
- Τηγανίζετε τα κεφτεδάκια έως ότου πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές, περίπου δύο λεπτά ανάλογα με το μέγεθός τους. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε ζεστά.