Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό, με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, τις ελιές, την κάπαρη και τα σοτάρουμε.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα και στο τέλος, προσθέτουμε τον ζωμό.
Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνουμε στο τηγάνι και τις πένες και τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα.
Πηγή: www.mirsini.gr