X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Ντιπ με μελιτζάνα και φέτα από τον Άκη

Ντιπ με μελιτζάνα και φέτα από τον Άκη

1) Τρυπάμε τη μελιτζάνα με ένα πιρούνι σε πολλά μέρη. Μπορούμε να την ψήσουμε σε ένα μάτι πάνω σε αλουμινόχαρτο. Διαφορετικά μπορούμε, αν θέλουμε, να την τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο και να την ψήσουμε στους 200°C για 20' μέχρι να μαλακώσει.

2) Βάζουμε τον χυμό του λεμονιού σε ένα μπολ. Κόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση και με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό της και το βάζουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να το απορροφήσει όλο. 

3) Ανακατεύουμε τη φέτα και τα υπόλοιπα υλικά. 

4) Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε λίγη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)