Η Γωγώ Δελογιάννη έφτιαξε νηστίσιμο χταπόδι στιφάδο στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.
Νηστίσιμο χταπόδι στιφάδο: Υλικά
- 1 χταπόδι περίπου 1200γρ - 1400γρ
- 800γρ κρεμμύδια
- 4 φύλλα δάφνης
- 4 μεγάλες ντομάτες
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη Γωγώ Δελογιάννη να μας δείχνει τη συνταγή για να φτιάξουμε ένα νόστιμο και νηστίσιμο χταπόδι στιφάδο: