- Χτυπάμε σε μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
- Προσθέτουμε το μέλι, την βανίλια, το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα, μαζί με το σουσάμι ανακατεύοντας καλά.
- Πλάθουμε την ζύμη μας σε παχιά ρολά και τ' αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και να σφίξουν, τυλιγμένα σε μεμβράνη.
- Κόβετε τα ρολά σε φέτες, τα στρώνετε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στους 220 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 8-10 λεπτά ώστε να πάρουν ανοιχτό χρώμα.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.