counter

Με... Νου ελληνικό!

Με... Νου ελληνικό!
Με... Νου ελληνικό!

Το βιβλίο αυτό  είναι ένα ταξίδι γεµάτο αναµνήσεις παιδικών και ώριµων χρόνων, γεµάτο αγάπη για ό,τι φρέσκο βγάζει η γη και η θάλασσα.

  

Με νέες τεχνικές της ελληνικής κουζίνας, καινούρια υλικά και εύκολους τρόπους για να ξαναμαγειρέψουμε τα ίδια νόστιµα πιάτα που αγαπάµε, να τα κάνουµε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο µυρωδάτα και ακόµα πιο γευστικά!

  

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα… 

 

Ο Ηλίας Κάφαλης έχει ζήσει και εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης στο Παρίσι, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και εταιρείες catering (Helene Darroze, Hotel Plaza Athenee Paris, Hotel Holiday Inn και Fauchon Epicerie και Traiteur du Marais, Lenotre, Elliance και Cannelle et Safran).

  

Εργάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο Hainan Empress (Κίνα) σε συνεργασία με τον executive chef Herve Pronzato για την προετοιμασία και διεξαγωγή του VIP Restaurant. Συμμετείχε στην εκπομπή Top Chef Ελλάδας και στους Χρυσούς Σκούφους 2011 σε συνεργασία με τον Ισπανό chef Martin Berasategui και τον chef Ettore Botrini.

  

Παρακολούθησε σεμινάρια H.A.C.C. P., Ζαχαροπλαστικής και Μοριακής Κουζίνας. Αναζητά πάντα νέες τεχνικές μαγειρικής και σπάνια μπαχαρικά, για να δημιουργεί ελκυστικά μενού με νέες, φρέσκες συνταγές.

 

  

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR