Ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε στο «Πρωινό» και μας ετοίμασε λαχταριστό ριζότο με φρέσκια κάπαρη και μοσχαράκι καρπάτσιο. Μια πολύ νόστιμη συνταγή, ένα ξεχωσριστό πιάτο που θα λατρέψετε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πασχαλινά κουλουράκια με άρωμα τσουρέκι από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Πασχαλινό τσουρέκι πολίτικο με ίνες από τον Πέτρο Συρίγο
Μυδοπίλαφο από τη Γωγώ Δελογιάννη
Μπισκοτένια τάρτα λεμόνι από τον Πέτρο Συρίγο
Νηστίσιμο παστίτσιο από τη Γωγώ Δελογιάννη
Σοκολατόπιτα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
MOST POPULAR
Μαρία Σολωμού: "Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου θα..."
Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ίαν Στρατή: "Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πεις κάτι"
Ηλίας Ψινάκης: Ρώτησε on air τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου αν είναι ζευγάρι - "Παίζει στα αλήθεια το ειδύλλιο;"
Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor
Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Αυτή είναι η minimal κουζίνα του νέου τους σπιτιού
Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο Instagram μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Άρης Σοϊλέδης: Βραδινή έξοδος με γοητευτική συνοδό - Τι είπαν Μαγγίρα-Μακαλιάς