- Πλένουµε τα φιλέτα γαλοπούλας πολύ καλά και τα τοποθετούµε σε µία κατσαρόλα που έχει ήδη ζεσταθεί. Τα γυρίζουµε ώστε να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουµε το κρεµµύδι ψιλοκοµµένο, το σκόρδο και τη σάλτσα ντοµάτας. Τα σιγοβράζουµε µε λίγο νερό.
- Ψιλοκόβουµε τα µανιτάρια και τα αχνίζουµε σε ένα µικρό κατσαρολάκι. Μόλις αχνιστούν όλα τα υγρά τους, τα προσθέτουµε στη γαλοπούλα. Ρίχνουµε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κανέλα.
- Αφήνουµε να κρυώσει και σερβίρουµε.
Σύνολο ORAC ανά μερίδα: 1.980
Διατροφικό σχόλιο: Ιδανικό γεύµα-πρόταση για τόνωση όλων των βιολογικών λειτουργιών χάρη στο υψηλό πρωτεϊνικό του περιεχόµενο! Επίσης παρέχεται πλούσια ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών: βιταµίνη C, φλαβονοειδή και λυκοπένιο, που λειτουργούν συνεργικά και περιορίζουν αποτελεσµατικά την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών, ενισχύοντας την άµυνα του οργανισµού και θωρακίζοντας την καρδιά και τα αγγεία! Μία συνταγή πλούσια σε µονάδες ORAC, αλλά και σε γεύση!
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)