- Λιώνετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, προσθέτετε τα καρότα, τις πατάτες τα κρεμμύδια και τα αφήνετε να σοταριστούν για 10 λεπτά περίπου.
- Ρίχνετε το ζωμό, αλάτι, πιπέρι και αφήνετε την σούπα να σιγοβράσει για 45 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
- Περνάτε, μόλις κρυώσει λίγο η σούπα, από το μπλέντερ, την ρίχνετε πάλι στην κατσαρόλα και την ζεσταίνετε (προσοχή να μην βράσει).
- Γαρνίρετε με την κρέμα γάλακτος και τα βρασμένα λαχανικά.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.