- Ρίξτε σε ένα κατσαρολάκι τη µισή κρέµα και δώστε µια βράση, ρίξτε τη µέντα και ανακατέψτε για 2 λεπτά εκτός φωτιάς.
- Σουρώστε την κρέµα, επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, ξαναβράστε και ρίξτε τη σοκολάτα κοµµένη σε πολύ µικρά κοµµατάκια. Ανακατέψτε µέχρι να λιώσει η σοκολάτα και αφήστε στην άκρη να πέσει η θερµοκρασία της.
- Βάλτε την υπόλοιπη κρέµα στον κάδο του µίξερ και χτυπήστε µέχρι να δηµιουργηθεί µια απαλή σαντιγί.
- Ενσωµατώστε τα δύο µείγµατα όταν η σοκολάτα είναι πλέον χλιαρή και ανακατέψτε απαλά µε µια κουτάλα.
- Μοιράστε το µείγµα σε κούπες, ποτήρια ή ατοµικές φόρµες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε τουλάχιστον για 1 ώρα, µέχρι η µους να κρυώσει.
Κόστος συνταγής: 6€
Στο τηλεοπτικό περιοδικό που κυκλοφόρησε σήμερα 20/06 στην επαρχία και αύριο 21/06 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!
Κάποιες από αυτές; *Γαρίδες σουβλάκι με μέντα & τσίλι *Γλυκοπατάτες με τσορίσο & πεκορίνο *Ψαρόσουπα (η σωστή) με κρόκο Κοζάνης *Σαλάτα με ψητά λαχανικά & μυζήθρα *Σαλάτα με πράσινα φασολάκια, ρεβίθια & μπέικον *Τσιπούρα με μπέικον & λαχανικά στον φούρνο *Μπούτι κοτόπουλο στον φούρνο με χαλούμι & ρίγανη *Ψητές πιπεριές γεμιστές με κους κους & χωριάτικο λουκάνικο *Φιλέτο τόνου με σέσκουλα αυγολέμονο *Μικρά παραδοσιακά κεμπάπ με σάλτσα γιαούρτι *Παπαρδέλες με καπνιστό σολομό & κόλιαντρο *Γρανίτα καρπούζι με δυόσμο *Καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα με προσέκο & σιρόπι πορτοκάλι *Παγωτό παρφέ με λουίζα & φιστίκι *Κρύα σούπα δαμάσκηνο
Μόνο στο
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)