counter

Η μους σοκολάτας του Γιάννη Αποστολάκη, για το MY tv.

Η μους σοκολάτας του Γιάννη Αποστολάκη, για το MY tv.
Η μους σοκολάτας του Γιάννη Αποστολάκη, για το MY tv.

  • Ρίξτε σε ένα κατσαρολάκι τη µισή κρέµα και δώστε µια βράση, ρίξτε τη µέντα και ανακατέψτε για 2 λεπτά εκτός φωτιάς.

 

  • Σουρώστε την κρέµα, επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, ξαναβράστε και ρίξτε τη σοκολάτα κοµµένη σε πολύ µικρά κοµµατάκια. Ανακατέψτε µέχρι να λιώσει η σοκολάτα και αφήστε στην άκρη να πέσει η θερµοκρασία της.

 

  • Βάλτε την υπόλοιπη κρέµα στον κάδο του µίξερ και χτυπήστε µέχρι να δηµιουργηθεί µια απαλή σαντιγί.

 

  • Ενσωµατώστε τα δύο µείγµατα όταν η σοκολάτα είναι πλέον χλιαρή και ανακατέψτε απαλά µε µια κουτάλα.

 

  • Μοιράστε το µείγµα σε κούπες, ποτήρια ή ατοµικές φόρµες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε τουλάχιστον για 1 ώρα, µέχρι η µους να κρυώσει.  

 

Κόστος συνταγής: 6€ 

 

Στο τηλεοπτικό περιοδικό MY tv logo που κυκλοφόρησε σήμερα 20/06 στην επαρχία και αύριο 21/06 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!

Κάποιες από αυτές; *Γαρίδες σουβλάκι με μέντα & τσίλι *Γλυκοπατάτες με τσορίσο & πεκορίνο *Ψαρόσουπα (η σωστή) με κρόκο Κοζάνης *Σαλάτα με ψητά λαχανικά & μυζήθρα *Σαλάτα με πράσινα φασολάκια, ρεβίθια & μπέικον *Τσιπούρα με μπέικον & λαχανικά στον φούρνο *Μπούτι κοτόπουλο στον φούρνο με χαλούμι & ρίγανη *Ψητές πιπεριές γεμιστές με κους κους & χωριάτικο λουκάνικο *Φιλέτο τόνου με σέσκουλα αυγολέμονο *Μικρά παραδοσιακά κεμπάπ με σάλτσα γιαούρτι *Παπαρδέλες με καπνιστό σολομό & κόλιαντρο *Γρανίτα καρπούζι με δυόσμο *Καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα με προσέκο & σιρόπι πορτοκάλι *Παγωτό παρφέ με λουίζα & φιστίκι *Κρύα σούπα δαμάσκηνο

  

Μόνο στο MY tv logo

ΜΥ tv 20_6_2013 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR