X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της: Η συνταγή για την αγαπημένη της Μανιταρόσουπα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της: Η συνταγή για την αγαπημένη της Μανιταρόσουπα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, έχει μοιράσει το πρόγραμμά της, έτσι ώστε να περνά χρόνο με την οικογένειά της, εντός και εκτός σπιτιού.

Αυτή τη φορά μάλιστα η Ελιάνα θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την αγαπημένη της συνταγή για μια νόστιμη Μανιταρόσουπα.

Υλικά: 1 κιλό μανιτάρια, λάδι για τσιγάρισμα, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο, θυμάρι, δενδρολίβανο & λίγη κρέμα γάλακτος.

Συνταγή: Τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Στο τέλος ρίχνουμε το θυμάρι και το δενδρολίβανο. Αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σβήνουμε με κρασί και σκεπάζουμε με νερό. Το αφήνουμε να βράζει για περίπου 20 λεπτά.

Δείτε παρακάτω...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)