Γλυκόξινες γλασαρισμένες φτερούγες Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, 13:15 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Γλυκόξινες γλασαρισμένες φτερούγες Αφαιρούμε την άκρη της κάθε φτερούγας με κοφτερό μαχαίρι. Κόβουμε κάθε φτερούγα στα δύο. Αραδιάζουμε τα κομμάτια σε πυρίμαχο σκεύος. Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα τις φτερούγες. Ανακατεύουμε καλά, να βραχούν όλες. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε το σκεύος μία νύχτα στο ψυγείο, να μαριναριστούν καλά οι φτερούγες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220οC. Βγάζουμε τις φτερούγες από τη μαρινάδα και τις αραδιάζουμε σε ρηχό ταψάκι. Τις ψήνουμε για 25΄-30΄, μέχρι να ροδίσουν καλά. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε πιατέλα. Βάζουμε τη μαρινάδα στο ταψί στο οποίο ψήσαμε τις φτερούγες και ανάβουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να πάρει βράση, ανακατεύοντας μία με δύο φορές. Βράζουμε για λίγα λεπτά, μέχρι η μαρινάδα να γίνει σαν παχύ σιρόπι. Σερβίρουμε τη μαρινάδα σε μικρό μπολ δίπλα στην πιατέλα μαζί με τις φτερούγες. Βουτάμε κάθε φτερούγα στη σάλτσα και... απολαμβάνουμε! Πηγή: www.argiro.gr Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με την κόρη της, Νάγια και η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της
NEWS/ Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: "Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο"
VIDEOS/ Δέσποινα Βανδή: "Εκείνη την ημέρα ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν το ξέρουν πολλοί"
FAMILY Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά της & τα επαγγέλματα που θέλουν να ακολουθήσουν