X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Γιορτινό γλυκό με ξηρούς καρπούς

Γιορτινό γλυκό με ξηρούς καρπούς

Ενώνεις όλα τα γλυκά και τους ξηρούς καρπούς.

Βάζεις στην άκρη ένα πιάτο από τα γλυκά και τους ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα.

Σε λεκάνη ενώνεις το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι, το Βaking powder  και τα ρίχνεις πάνω από τα γλυκά και ανακατεύεις.

Χτυπάς τα αυγά με το κονιάκ και τα ρίχνεις στα γλυκά και ανακατεύεις καλά.

Σε ταψί 22cm ρίχνεις το μείγμα, αφού πρώτα καλύψεις τη βάση με λαδόκολα.

Από πάνω στολίζεις με τα γλυκά που άφησες για το γαρνίρισμα.

Ψήνεται σε φούρνο στους 120 βαθμούς κελσίου για 1 1/2 ώρα. (Όταν ροδίσουν τα αμύγδαλα, το σκεπάζεις με αλουμινόχαρτο και συνεχίζεις το ψήσιμο.).

 

 

Πηγή: http://blogstonatmo.blogspot.gr/

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)