X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο!

12 φτερούγες κοτόπουλου

2 κ.σ. χυμός λεμονιού

2 κ.γ. πάπρικα

3κ.σ. ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδο

4 κ. σ. ξηρό σέρι

Αλάτι

Φρεσκοτιμμένο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρυπάμε τις φτερούγες παντού με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού. Κατόπιν, τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το λεμόνι και την πάπρικα και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 20 λεπτά.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά. Κάθε 10 λεπτά περίπου ανακατεύουμε.

Αφού χαμηλώσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το σκόρδο και το σέρι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Μετά σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά περίπου., ανακατεύοντας πού και πού.

Σερβίρουμε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)