Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο!
12 φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 κ.γ. πάπρικα
3κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. ξηρό σέρι
Αλάτι
Φρεσκοτιμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρυπάμε τις φτερούγες παντού με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού. Κατόπιν, τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το λεμόνι και την πάπρικα και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 20 λεπτά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά. Κάθε 10 λεπτά περίπου ανακατεύουμε.
Αφού χαμηλώσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το σκόρδο και το σέρι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Μετά σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά περίπου., ανακατεύοντας πού και πού.
Σερβίρουμε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα.