Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε φασολάδα με λουκάνικο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
Για τη cassoulet
- 500 γρ. φασόλια μέτρια
- 2 λουκάνικα χωριάτικα (χωρίς πολλά αρωματικά)
- 150 γρ. καπνιστή πανσέτα (κομμάτι)
- 250 γρ. χοιρινό κότσι (ή λαιμό ή στήθος)
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 1 καρότο
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 κλων. θυμάρι
- 2 κρεμμύδια
- 2 κλων. σέλερι
- 3 - 4 σκελ. σκόρδο
- 1 κ.σ. πελτέ (ή μια συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες)
- 2-3 κλων. μαϊντανού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγα ψίχουλα ψωμιού
Για το σερβίρισμα
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Φρέσκο ζυμωτό ψωμί
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας δείχνει τη συνταγή για τη φασολάδα με τα λουκάνικα:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)