- Βάζετε σε μια λεκάνη το αλεύρι, τη μαγιά, το κρεμμύδι, το δυόσμο, τις ελιές το λάδι, το αλάτι και τα ζυμώνετε με χλιαρό νερό μέχρι να μην κολλά η ζύμη στα χέρια.
- Σκεπάζετε το μείγμα για 30 λεπτά και αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει.
- Τα ζυμώνετε σε καρβέλια, αφήνετε τη ζύμη σε ένα ταψί λαδωμένο να φουσκώσει, για 20 λεπτά περίπου, χαράζετε με ένα μαχαίρι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.