1) Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2) Βάζουμε το λάδι και το βούτυρο σε ένα ταψάκι 35x30 εκ. και το βάζουμε στον φούρνο για 5'-7'.
3) Παράλληλα ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε.
4) Προσθέτουμε το μείγμα με το βούτυρο και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα πίσω στο ταψί. Προσθέτουμε τα φρούτα πάνω στη ζύμη.
5) Βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο και ψήνουμε για 50'-60' μέχρι να ψηθεί και να πάρει ωραίο χρώμα το γλυκό μας. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πάνω σε μια σχάρα και σερβίρουμε με κουτάλι σε μπολ κατευθείαν από το ταψάκι μας.
6) Συνοδεύουμε με παγωτό.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)