Εύκολη γαλατόπιτα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, 13:30 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Εύκολη γαλατόπιτα Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ. αδειάζουμε το μείγμα (αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα) και ψήνουμε στους 170oC, σε προθερμασμένο φούρνο, σε αντιστάσεις, για 45΄, μέχρι να ροδίσει. Κόβουμε σε κομμάτια μπακλαβαδωτά και πασπαλίζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη και κανέλα. Πηγή: www.argiro.gr Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Γιώργος Αυτιάς: "Ήταν καρκίνος του προστάτη, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι τώρα θα τα καταφέρω"
VIDEOS/ Modern Cinderella: "Χωρίσαμε στους 6 μήνες αφού γέννησα - Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρούμε"
VIDEOS/ Αρναούτογλου σε Ευθυμιάδη: "Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος, έλεγα μήπως έχεις πάθει κάτι"
STAR N LIFE/ Λίτσα Πατέρα: Ποιοι μπορούν να... κερδίσουν λαχείο & ποιοι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα;
FASHION Ελένη Μενεγάκη: Έκανε την ανατροπή & φόρεσε κουστούμι στο πιο "δύσκολο" χρώμα για τις ξανθιές