X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Αρνίσια σουβλάκια και τραγανές πατάτες με δεντρολίβανο

700 γραμ. πατάτες κομμένες σε κύβους

1-2 κ.σ. ελαιόλαδο

Λίγα κλαράκια δεντρολίβανου

1 κιλό αρνί χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε μερίδες

Χυμός λεμονιού

2 κ.γ. πάπρικα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο, μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο . Προσθέτετε τις πατάτες, το ελαιολαδο, το δεντρολίβανο σε ένα ταψάκι και αλατίζετε. Ανακατεύετε με το χέρι σας, ώστε να καλυφθούν οι πατάτες. Ψήνετε για 20-25 λεπτά ώσπου οι πατάτες να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

Στο μεταξύ τοποθετείτε το αρνί σε ένα μπολ και ανακατεύετε με ελαιόλαδο, λεμόνι, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

Βάλτε τα σουβλάκια στο ταψί μαζί με τις πατάτες και μετά από 10 περίπου λεπτά γυρίστε τα. Τα αφήνετε μέχρι να ψηθούν.

Σερβίρετε το γεύμα με πράσινη σαλάτα

! Τα ξυλάκια για τα σουβλάκια φροντίστε να τα μουλιάσετε σε κρύο νερό για τουλάχιστον μισή ώρα πριν τα χρησιμοποιήσετε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)