counter

Απίθανα, ψητά καραµελωµένα ροδάκινα.

Απίθανα, ψητά καραµελωµένα ροδάκινα.
Απίθανα, ψητά καραµελωµένα ροδάκινα.

1. Πλένουμε τα ροδάκινα και τα βουτάμε για 30΄΄ σε νερό που βράζει. Μετά τα μεταφέρουμε σε λεκάνη με κρύο νερό και παγάκια για να κοπεί ο βρασμός.

 

2. Τα ξεφλουδίζουμε με τη βοήθεια μαχαιριού, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.

 

3. Με το πινέλο αλείφουμε τα ροδάκινα με λιωμένο βούτυρο, τα ραντίζουμε με το λικέρ και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Τα ψήνουμε στους 200οC για 25΄, έως ότου καραμελώσουν.

 

4. Αφήνουμε τα ροδάκινα να κρυώσουν και στη συνέχεια τα σερβίρουμε με το παγωτό.

 

Πηγή: www.argiro.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR