counter

Μυρωδικά VS Αλάτι

Μυρωδικά VS Αλάτι
Μυρωδικά VS Αλάτι

Μυρωδικά VS Αλάτι

Αντικαταστήστε το αλάτι με τα μυρωδικά! Τα μπαχαρικά στο μαγείρεμα μειώνουν τα επίπεδα καρκινογόνων που σχηματίζονται στο κρέας. Έρευνες δείχνουν ότι το κύμινο, το κόλιαντρο, το τζίντζερ, το δεντρολίβανο, ο κουρκουμάς, έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, παρέχοντας στον οργανισμό μια σημαντική ασπίδα προστασίας έναντι των παραπροϊόντων του ψησίματος.

  

Επίσης, μας βοηθούν στο να μειώσουμε το αλάτι στη διατροφή μας, προσφέροντας ένα υγιεινό γευστικό υποκατάστατο. Γιατί, λοιπόν, να μη τα προτιμήσουμε;

 

Ανακαλύψτε ένα προς ένα τα μυστικά των μπαχαρικών κάνοντας «κλικ» εδώ!

 

 

Διαβάστε ακόμα περισσότερα νέα και tips διατροφής και υγείας, κάνοντας «κλικ» στο www.formamag.gr.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR