counter

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε στην εντατική

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε στην εντατική
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε στην εντατική

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Τρίτη 13/02 η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η ηθοποιός είχε χαμηλή αρτηριακή πίεση - όπως αποκάλυψε στενή της φίλη και συνεργάτιδα και για αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως έμεινε για λίγες ώρες στην ΜΕΘ και η κουμπάρα της, Αμαρυλλίς, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τι οδήγησε την ηθοποιό στην εντατική.

Διαβάστε επίσης! Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το μήνυμα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη που βρίσκεται στο νοσοκομείο

 «Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον… Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για μερικές ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται. Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία…Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί μία φρυγανιά και το βράδυ, που είναι η τρέλα της να βγει έξω, τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών και πίεσης. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία», δήλωσε η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR