counter

Υρώ Μανέ: "Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης"

Υρώ Μανέ: "Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης"
Υρώ Μανέ: "Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης"

Η Υρώ Μανέ παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

Μέσα σε όλα η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην κούκλα κόρη της, στην τηλεόραση, αλλά και την οικογένειά της.

Όσα είπε η Υρώ Μανέ

«Δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα, ο χώρος μας δεν είναι και ο ευκολότερος. Μετά τα Εγκλήματα μου πρότειναν πανομοιότυπα πράγματα και έκανα αρκετό καιρό να ξανακάνω τηλεόραση. Κατάλαβα όμως ότι δεν είναι καλό να απέχεις. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για το ταλέντο στην κωμωδία, πιστεύω ότι είναι και γονιδιακό θέμα. Ένας πολύ καλός κωμικός ηθοποιός μπορεί να είναι και πολύ καλός δραματικός, ενώ δεν πιστεύω το αντίθετο», είπε αρχικά η Υρώ Μανέ.

Δείτε επίσης - Υρώ Μανέ: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα

Στη συνέχεια η Υρώ Μανέ πρόσθεσε: «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από την τηλεόραση. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, ήταν μετρημένα. Δεν έχω συναδέλφους που τους θεωρώ οικογένεια. Έχω οικογένεια και μου είναι υπέρ αρκετό. Ο σύζυγός μου, ο Τάσος, είναι το στήριγμά μου και η Φαίδρα, η κόρη μου, η λατρεία μου. Κάποτε είχα κάνει το λάθος να μπερδέψω  το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό. Απογοητεύτηκα και κατάλαβα ότι δεν μπλέκονται αυτά».

Τέλος, η Υρώ Μανέ δήλωσε: «Λατρεύω τη νέα γενιά καλλιτεχνών. Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της ηθοποιού:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR