counter

Χώρισε και "ξέσπασε" στα μαλλιά της! Η Katy Perry έγινε αγνώριστη!

Χώρισε και "ξέσπασε" στα μαλλιά της! Η Katy Perry έγινε αγνώριστη!
Χώρισε και "ξέσπασε" στα μαλλιά της! Η Katy Perry έγινε αγνώριστη!

Κaty Perry

Από την Πέπη Τυλιγάδη


Λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της και - χωρίς να υπερβάλλουμε!- έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η Katy Perry φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού "L’Officiel Paris" και εμφανίστηκε με την πιο εντυπωσιακή αλλαγή που έχει τολμήσει μέχρι τώρα.

Τα χάλκινα, σχεδόν πορτοκαλί, μακριά μαλλιά της ταιριάζουν απόλυτα στην άσπρη επιδερμίδα της και πολλοί σχολίασαν ότι θα ήταν τέλεια στο ρόλο της γοργόνας Ariel.

Η Perry, που είναι φυσική ξανθιά, από τα πρώτα βήματα της καριέρας της έδιεξε προτίμηση στα σκούρα μαύρα μαλλιά και είναι αναγκασμένη να βάφει τα φρύδια της, ακόμα και τις βλεφαρίδες της.

Η 27χρονη pop star είναι πανέμορφη με το πορτοκαλί φόρεμα Louis Vuitton με μαύρες λεπτομέρειες, με το οποίο φωτογραφήθηκε και δείχνει τόσο διαφορετική που δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά.

Δεν ξέρουμε αν τελικά θα υιοθετήσει αυτή την αλλαγή, καθώς για τις ανάγκες της φωτογράφησης χρησιμοποιήθηκαν τρέσες, αλλά νομίζουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην εκρηκτική προσωπικότητά της.

Ήδη φέτος έχει αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της τρεις φορές (σκούρο μαύρο, μοβ και μπλε), ενώ πέρυσι είχε δοκιμάσει το πλατινέ χρώμα και το ροζ.


Κaty PerryΚaty Perry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον τελευταίο μήνα, η Perry κυκλοφορούσε με τον τραγουδιστκή John Mayer, αλλά χτεσινά έγκυρα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η σύντομη σχέση τους έληξε ξαφνικά. Λέτε από τη στεναχώρια της να τα άλλαξε;

Όπως και να έχει, μ' αυτή την αλλαγή δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον αντικαταστάτη του!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR