counter

Χώρισε η Μπέλα Χαντίντ μετά από δύο χρόνια σχέσης

Χώρισε η Μπέλα Χαντίντ μετά από δύο χρόνια σχέσης
Χώρισε η Μπέλα Χαντίντ μετά από δύο χρόνια σχέσης

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Μπέλα Χαντίντ αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της, Μαρκ Κάλμαν.

Όπως φαίνεται αυτό το διάστημα δεν είναι καλό για την οικογένεια Χαντίντ, αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η σύλληψη της Τζίτζι για κάνναβη, ενώ η Μπέλα βιώνει μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Ρίξτε μια ματιά! Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη ανάρτησή μετά την σύλληψη της για κάνναβη

Μπέλα Χαντίντ: Ο λόγος που χώρισε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της PageSix, η Μπέλα Χαντίντ και ο Μαρκ Κάλμαν έχουν χωρίσει σε φιλικό κλίμα, ενώ το μοντέλο έχει αφοσιωθεί στην υγεία του και στη νόσο Lyme που το ταλαιπωρεί.

«Ένιωσαν πως η σχέση έκανε τον κύκλο της. Επίσης η Μπέλα θέλει να αφοσιωθεί στην υγεία της και έχει λάβει ιατρική άδεια προκειμένου να εστιάσει στην καταπολέμηση και στη θεραπεία της νόσου της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Άτομο από το περιβάλλον της Μπέλα Χαντίντ δήλωσε: «Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους τελικά πήρε τον δρόμο της και αποφάσισαν να δώσουν τέλος. Η Μπέλα είναι ένα πολύ καλό άτομο, αλλά παλεύει με την πίεση της φήμης. Προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της μετά τον χωρισμό τους.

Πριν από εννέα μήνες, η ίδια αποφάσισε ότι ήθελε να σταματήσει να πίνει, οπότε και το έκανε. Είναι νηφάλια εδώ και εννέα μήνες και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Η Μπέλα δεν βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης».

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR